Du er her: Forsiden > Forum > Brandstationsgrunden
       

Forum

Brandstationsgrunden

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 13 indlg.
Indlæg
Mikael Lyk Madsen
# 13
06-08-2013 23:10
Så bliver der langt om længe bygget på grunden, kan se de er gået i gang. Et eller andet sted er det lidt utroligt at en så stor central grund kan få lov at ligge hen som grusplads i 8 år uden der sker noget. Byggeriet af DGI Parken og finanskrisen har sikkert ikke hjulpet på planerne, men alligevel...Godt der nu endelig sker noget.

Mikael Lyk Madsen
# 12
17-04-2013 21:44
Nyheder vil helt sikkert være det mest optimale, spørgsmålet er bare om jeg får det gjort. Men du har nok ret i det vil være fint bare at hold det kort og simpelt. Nu har jeg i hvert fald lige fået fjernet det værste støv fra forsiden med en nyhed om de 3 midtby projekter.
------

For lige at vende tilbage til det nye projekt: Der er vel ikke nogen der har set yderligere illustrationer end den der var i avisen i dag? Kunne være interessant at se fra andre vinkler.

Tommy
# 11
17-04-2013 18:22
Nyheder vil da helt sikkert være det bedste. Nederst i nyheden kan der være et link til den tilhørende debat her på forumet. Nyhederne behøver ikke være lange, en kort beskrivelse af det nye projekt med illustrationer af hvordan det kommer til at se ud.

Ligesom du kan lave nyheder med nye billedserier du af og til poster herinde. Det ville være mere tillokkende for gæster og få dem til at vende tilbage regelmæssigt.

Mikael Lyk Madsen
# 10
17-04-2013 17:31
Godt der nu endelig sker noget. Det har været en grim tom plet i midtbyen alt for lang tid efterhånden.

Selve projektet ser okay ud, uden af være noget helt vildt. Skal blive spændende at se fuldendt.

--------------------

Mht. Forsiden: Nej det kan ikke vare længe ingen der går mos på forsiden. Må nok desværre bare indrømme jeg ikke får skrevet de nyheder der skal til for at forsiden forbliver "tillokkende".

Kunne som godt lave en "nyhedsopdatering" nu, men problemet vil sikkert være det samme igen om et halvt år. Tror det er bedre hvis jeg ommøblere lidt på forsiden, så der kommer mere fokus på de seneste indlæg her i forumet i stedet for nyhederne - det meste bliver jo alligevel vendt. Måske det også vil kunne lokke lidt flere til at deltage herinde, kan jo se der stadig er mange der kigger fordi siden dagligt.

Vil den nærmeste fremtid lige overveje hvordan jeg får lavet det bedst muligt.

Tommy
# 9
17-04-2013 15:00
Byggeriet kommer til at huse 36 ungdomsboliger og 26 almindelige lejligheder.

Der bliver 101 parkeringspladser i kælder og gård – heraf er de 30 offentlig parkering i gården. Byggeriet går i gang om få måneder og forventes færdig i 1. kvartal i 2015.

http://aoh.dk/artikel/k%C3%A6mpebyggeri-p%C3%A5-vej-i-centrumLaves der ikke nyheder på forsiden mere? 1 nyhed siden 2011 siger ikke alt om hvad der trods alt er blevet bygget.

Mikael Lyk Madsen
# 8
11-04-2013 17:56
Fortsætter lige snakken fra højhus tråden her i stedet...

@ Tommy: Sjovt det netop nu bliver offentliggjort nu vi lige har snakket om det i forumet. Selvom det selvfølgelig "bare" er boliger, skal det blive spændende at se de endelige projekt, samt følge byggeriet. Godt at der kommer endnu flere ungdomsboliger, der er efterhånden en del på vej (men vist også meget stor mangel).

Tommy
# 7
25-08-2012 18:29
Fællesbo har planer om at lave ungdomsboliger der ifølge Herning Folkeblad i går.

30 ungdomsboliger og en helt ny administrationsbygning for Fællesbo. Der kan bygges i op til fem etager.

Mikael Lyk Madsen
# 6
17-11-2011 22:23
Tror stadig kommunen ejer grunden, har i hvert fald ikke hørt andet.

Det er for øvrigt en del andre interessante sager på dagsordenen for mandagens møde i Byplanudvalget, bl.a en del nye lokalplanforslag. Udover ovennævnte er der også for: "Eldorado" i Bethaniagade, en lille erhvervsejendom på Nørgaards Allé, Plejehjem ved Fuglsang Sø, Erhverv på Vejlevej i Lind (ud mod motorvejen) samt udbygning af Hammerum Fri- og Efterskole. Derudover også endelig godkendelse af flere andre lokalplaner, bl.a. for en Fakta (+ 2 bolig etager) ved Thrigesvej samt en principgodkendelse af et nyt Toyota bilhus på hjørnet af Vesterholmvej/Allingevej.

Christoffer Juul Pedersen
# 5
17-11-2011 22:06
Det lyder godt nok spændende at der endelig bliver skubbet lidt til grunden. Så må vi bare håbe at der er en der bider på krogen. Er grunden ejet af kommunen endnu?
Ja, det kunne godt blive et spændende projekt på den grund, og dejligt med 500 p-pladser.

Mikael Lyk Madsen
# 4
17-11-2011 18:18
På Byplanudvalgets møde på mandag skal de tage stilling til et lokalplanforslag for Brandstationsgrunden. Der er vist endnu ikke noget konkret projekt, men i forslaget står der bl.a.

"Byrådet ønsker, at der på hjørnet af Skolegade og Nygade etableres et byggeri, som er arkitektonisk markant og som i kraft af arkitekturen og de funktioner
byggeriet indeholder, kan være bindeled mellem den centrale del af Herning By, og de nord for liggende boligområder, herunder ikke mindst sygehus området, som i løbet af en årrække forventes omdannet til andre byformål."

Der må i alt bygges 10.000 kvadratmeter i op til 5 etager ud mod krydset og ellers faldende ned til 2 etager længst mod nord og øst. Der skal desuden etableres parkeringskælder i 2 etager med omkring 500 pladser.

Det skal blive spændende at se et konkret projekt. Med en så central placering kan man vel godt tillade sig at have høje forventninger til arkitekturen.


Side 1 af 2  1 2 Nste

Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os